jun 022018
 

Op 7 maart nam Show-case deel aan de Belfair-beurs. Dit is een internationale beurs voor oefenfirma’s net als Show-case. Woensdag 6 maart 2018 zijn een zestal werknemers de stand voor de beurs gaan opbouwen. Eerst moesten we het materiaal uitladen, de materialen werden door meneer Tomsin met een busje gebracht. Vervolgens gingen we systematisch te werk. We hadden een duidelijk plan van waar alles moest komen te staan. Na het opbouwen zijn we in een cafétje de geslaagde stand gaan vieren. Dit was uiteraard erg gezellig. Om 16:30 uur vertrokken we terug richting Visé. De eerste dag was geslaagd en iedereen keek uit naar de volgende. Op donderdag vertrokken we met de hele groep en twee coaches van het virtueel kantoor richting Brussel. Iedereen had er veel zin in. Iedereen had een duidelijke planning gekregen met wat hij of zij moest doen. De beurs was een zeer leerrijke ervaring. We konden alle theorie die we gedurende het schooljaar en het virtueel kantoor geleerd hebben, in de praktijk omzetten. We spraken mensen aan in verschillende talen, presenteerden ons bedrijfje, deden mee aan enkele wedstrijden zoals de elevator pitch. Dit was een wedstrijd waarin je je firma binnen één minuut zo goed mogelijk moet presenteren. Iedereen had het erg naar zijn zin. We leerden nieuwe firma’s en klanten kennen. Het was een geslaagde dag. Om 16:00 u. begonnen we met het opruimen van de stand. Vervolgens namen we weer de trein richting Tongeren. Het was een zeer leuke ervaring en we hebben veel bijgeleerd. We lieten zeker een goede indruk van ons bedrijf achter.

Hugo de Bruijn (6SEC)

Sorry, the comment form is closed at this time.