mrt 202019
 

Op vrijdag 15 maart brachten Mevrouw Hilde Crevits (Minister van Onderwijs), Mijnheer Jan Peumans (Voorzitter van het Vlaams Parlement), Mevrouw Liliane Vansummeren (Provinciegriffier),  Mijnheer Bert Lambrechts (gedeputeerde van o.a. Onderwijs van de provincie Limburg), Mevrouw Inge Moors (gedeputeerde van o.a. Financiën en Begroting van de provincie Limburg), Mijnheer Huub Broers (burgemeester van Voeren en voorzitter van de Provincieraad van Limburg), Mevrouw Griet Mathieu (directeur Provinciaal Onderwijs Vlaanderen), Mijnheer Koen Coenen (algemeen directeur voor de onderwijsinstellingen van de provincie Limburg) en Mijnheer Freddy Bleus (coördinerend directeur van de scholengemeenschap van het provinciaal en stedelijk onderwijs Limburg), een bezoek aan de scholen van onze campus.

’s Avonds plaatste een kabinetsmedewerker van Mijnheer Peumans, het bericht hierna op LinkedIn:
“Boeiend bezoek aan de Provinciale Scholen in Voeren vandaag. Veel enthousiaste personeelsleden die samen zorgen voor onderwijs van hoge kwaliteit!”

Sorry, the comment form is closed at this time.