Bereikbaarheid

 

plattegrond

Vanuit Maastricht bereikt u het makkelijkst de school door de autoweg E25 (richting Luik) te verlaten in Eijsden-Oost en dan verder te rijden in de richting van Luik. Na de grensovergang blijft u rechtdoor rijden (richting Verviers-Battice). U kunt aan het volgende kruispunt de weg links (richting ’s-Gravenvoeren) nemen, maar het is makkelijker als u verder rijdt tot in Berneau. Aan de kerk draait u linksaf (richting Fouron-le-Comte, de Franse benaming van ’s-Gravenvoeren). De school ligt enkele kilometers verder aan de linkerkant, net voor u de dorpskom van ’s-Gravenvoeren bereikt.

Als u via de dorpskom van ’s-Gravenvoeren naar de school rijdt, moet u aan het Q8-tankstation afslaan (naar links als u van Sint-Martensvoeren komt; naar rechts als u van Moelingen/Eijsden komt). Ongeveer 500 m verder komt u aan een kapel. Daar slaat u rechtsaf. Ongeveer 100 m verder, aan de rechterkant, ligt de school.

Wie vanuit Visé komt, neemt daar de richting Berneau (Verviers-Battice). In Berneau gaat u rechtdoor, richting Fouron-le-Comte. De school ligt enkele kilometers verder aan de linkerkant, net voor u de dorpskom van ’s-Gravenvoeren bereikt.

Voor een routebeschrijving via Google Maps, klik hier!

Voor de bereikbaarheid met de bus, klik hier!